Terslev Gymnastik & Idrætsforenings historie

Begynder i 1893 hvor ildsjæle i Terslev starter foreningen, og benytter Terslev forsamlingshus til at dyrke gymnastik sammen.
Først i 1991 bliver Terslev Hallen, som vi kender den, bygget af foretagsomme “Terslevvitter” med assistance af den lokale byggematador Ole Christiansen.

Terslev Gymnastik & Idrætsforening er en af de ældste idrætsforeninger i regionen, og har naturligvis meget historie.
Mange gode historier ligger i dvale og venter på at blive fortalt, – det må vi gøre noget ved..
Her på denne side er der god mulighed for at de der måtte have gode historier, anekdoter eller ligefrem faktuelle højdepunkter om foreningen – kan dele dem med alle andre, og dermed sikre at disse fortællinger ikke går tabt.

Vil du dele dine historier med os andre ? – så sender du en mail på lene@teistness.dk  så kan dine ord blive sat ind her på denne side..

Se gamle billeder og meget mere om Terslev Gymnastik & Idrætsforenings historie ved at klikke på nedenstående link til arkiv.dk   https://arkiv.dk/soeg?searchstring=terslev+gymnastik

Se gamle historiske Terslev billeder her: https://arkiv.dk/soeg?searchstring=terslev&Registrering.ID=145830&galleridata=null&Registrering.AzureVisningID=84ee90b41e1251cad63af6a0534bd07d