Gymnastik

Sæson 2019/2020

Mikro holdet (alder 2-4 år)

Holdet hvor de mindste kan få afprøvet og udviklet deres motorik igennem lege, små forhindringsbaner, leg med bolde og samtidig have det sjovt med andre børn. På dette hold skal barnet være sammen med en forældre, med mindre andet aftales med træneren.

Opstart er lørdag d. 21 sep. Fast træning hver lørdag kl 9-10. Træner Stefan. 

pris 500 kr

Mini turbo tons (Børn i alderen ca 5-6 år)

Vi er et hold med masser af fart på. Et hold hvor alle børn kan boltre sig og udfordre egne grænser. Der er plads til både de stille og de vilde, også selvom man kan have behov for en forældre på sidelinjen.

 Holdets træninger vil tage udgangspunkt i fælles bevægelseslege, sanglege og en motorikbane til slut. Der vil være fokus på børnenes glæde i forhold til bevægelse. Vi øver kolbøtter, samlet afsæt, vejrmøller, begyndende trampolin nedspring/opspring, at turde klatre højt til vejrs og hoppe ned i madrasser.Opstart d 12 sep. faste træninger torsdag kl 17-18

Intruktør: Linda.  Pris 500 kr

Tilmelding og spørgsmål kan sendes til mail terslevgym@yahoo.dk eller ved fremmøde d. 12 sep.

Familie fitness.

Vi er et hold med plads til hele familien, et hold hvor alle deltagere (på hvert deres niveau) kan få sjov motion og sved på panden. Vi starter altid med en gang sjov fangeleg, stafet, fællesleg. Dernæst lidt blandende fælles øvelser kombineret med konkurrence børn mod voksne, og slutter den sidste halvdel af tiden med en god gang styrketræning. Her bruger vi egen krop og små vægte til at skabe sjove øvelser, hvor alle kan deltage. Børnene deltager enten i øvelserne eller leger i hallen på forhindringsbaner eller lign. Pris 500 kr pr. voksen, børn deltagere gratis, men SKAL være i selskab med en voksen.

Instruktører:   Linda

(Vi søger efter en ekstra træner til dette hold, så kontakt gerne Linda på terslevgym@yahoo.dk hvis dette kunne have din interesse!)