Gymnastik

Sæson 2020/2021

Mikro holdet (alder 3-5 år)

Holdet hvor de mindste kan få afprøvet og udviklet deres motorik igennem lege, forhindringsbaner, leg med bolde og sjov med andre børn. På dette hold skal barnet være sammen med en forældre, med mindre andet aftales med træneren.

Opstart er lørdag d. 12 sep. Fast træning hver lørdag kl 9-10. Træner Stefan. 

pris 500 kr

Mini turbo tons (Børn i alderen ca 5-6 år) Mangler TRÆNER!!!!!!!!!

Vi er et hold med masser af fart på. Et hold hvor alle børn kan boltre sig og udfordre egne grænser. Der er plads til både de stille og de vilde, også selvom man kan have behov for en forældre på sidelinjen.

 Holdets træninger vil tage udgangspunkt i fælles bevægelseslege, sanglege og en motorikbane til slut. Der vil være fokus på børnenes glæde i forhold til bevægelse. Vi øver kolbøtter, samlet afsæt, vejrmøller, begyndende trampolin nedspring/opspring, at turde klatre højt til vejrs og hoppe ned i madrasser.

Intruktør: Mangler desværre… så pt er holdet på pause indtil der findes ny træner!

spørgsmål kan sendes til mail terslevgym@yahoo.dk

Puls Styrke holdet: hver tirsdag kl 18-19.

Vi er et hold med plads til alle som har lyst til at få trænet hele kroppen. Et hold hvor alle deltagere (på hvert deres niveau) kan få motion og sved på panden.

Vi træner efter TABATA principper med 20 seks træning og 10 seks pause. En god gang styrketræning og konditionstræning. Vi bruger egen kropsvægt og små vægte til at skabe sjove øvelser, hvor alle kan deltage.

Børn kan deltage hvis de er i selskab med en voksen. Holdet er igang og træner hver tirsdag udendørs på træningsbanen i Brogade, Terslev. Vi rykker indendørs i Hallen når vejret bliver dårligt!

Pris 500 kr pr. voksen, børn deltagere gratis, men SKAL være i selskab med en voksen.

Instruktører:   Linda

 ved spørgsmål kontakt gerne Linda på22170902 eller terslevgym@yahoo.dk